Skip to main content

Dance Meri Rani - Guru Randhawa

 Song Details:- Singer               : Guru Randhawa, Zara S Khan Music                : Tanishq Bagchi Lyrics                 : Rashmi Virag Label                  : T Series Lyrics in Hindi:-   तेरी आँखों का इशारा समझे है दिल हमारा कभी खाबो में आके ज़रा मिल तेरे पीछे ये बेचारा फिरता है मारा मारा मेरी साँसों की तू है मंजिल फिर भी कूल है बेबी तू बोहोत ही ब्यूटीफुल है मूवें तेरी तोड़े रूल है तू है डिस्को दीवानी हाय वर्थ इट नशा तेरा कर करके करता हिट रात ये पूरी बेबी स्लो इट अब नींद नहीं आनी नी नी नी डांस मेरी रानी नाच नाच नाच नाच नाच नाच मेरी रानी नाच नाच नाच नाच नाच नाच मेरी रानी नाच नाच नाच नाच नाच नाच मेरी रानी नाच नाच नाच नाच डांस मेरी रानी तेरा मेरा मेरा तेरा प्यार ना होगा जितनी कोशिश कर ले तू इंकार ना होगा खुद के ऊपर करले थोड़ी सी मेहरबानी तेरा होने को ये दिल तैयार ना होगा फिर भी कूल है बेबी तू बोहोत ही ब्यूटीफुल है मूवें तेरी तोड़े रूल

Hanuman Chalisa

 Details:

Music Label : T-Series

Album: Shree Hanuman Chalisa - Hanuman Ashtak

Singer: Hariharan

 Composer: LALIT SEN, CHANDER

Author: Traditional (Tulsi Das)



Lines in Hindi:

दोहा :

श्रीगुरु चरन सरोज रज, निज मनु मुकुरु सुधारि।

बरनऊं रघुबर बिमल जसु, जो दायकु फल चारि।। 

बुद्धिहीन तनु जानिके, सुमिरौं पवन-कुमार।

बल बुद्धि बिद्या देहु मोहिं, हरहु कलेस बिकार।। 

चौपाई :

जय हनुमान ज्ञान गुन सागर।

जय कपीस तिहुं लोक उजागर।।

रामदूत अतुलित बल धामा।

अंजनि-पुत्र पवनसुत नामा।।

महाबीर बिक्रम बजरंगी।

कुमति निवार सुमति के संगी।।

कंचन बरन बिराज सुबेसा।

कानन कुंडल कुंचित केसा।।

हाथ बज्र औ ध्वजा बिराजै।

कांधे मूंज जनेऊ साजै।

संकर सुवन केसरीनंदन।

तेज प्रताप महा जग बन्दन।।

विद्यावान गुनी अति चातुर।

राम काज करिबे को आतुर।। 

प्रभु चरित्र सुनिबे को रसिया।

राम लखन सीता मन बसिया।।

सूक्ष्म रूप धरि सियहिं दिखावा।

बिकट रूप धरि लंक जरावा।।

भीम रूप धरि असुर संहारे।

रामचंद्र के काज संवारे।।

लाय सजीवन लखन जियाये।

श्रीरघुबीर हरषि उर लाये।।

रघुपति कीन्ही बहुत बड़ाई।

तुम मम प्रिय भरतहि सम भाई।।

सहस बदन तुम्हरो जस गावैं।

अस कहि श्रीपति कंठ लगावैं।।

सनकादिक ब्रह्मादि मुनीसा।

नारद सारद सहित अहीसा।।

जम कुबेर दिगपाल जहां ते।

कबि कोबिद कहि सके कहां ते।।

तुम उपकार सुग्रीवहिं कीन्हा।

राम मिलाय राज पद दीन्हा।।

तुम्हरो मंत्र बिभीषन माना।

लंकेस्वर भए सब जग जाना।।

जुग सहस्र जोजन पर भानू।

लील्यो ताहि मधुर फल जानू।।

प्रभु मुद्रिका मेलि मुख माहीं।

जलधि लांघि गये अचरज नाहीं।।

दुर्गम काज जगत के जेते।

सुगम अनुग्रह तुम्हरे तेते।।

राम दुआरे तुम रखवारे।

होत न आज्ञा बिनु पैसारे।।

सब सुख लहै तुम्हारी सरना।

तुम रक्षक काहू को डर ना।।

आपन तेज सम्हारो आपै।

तीनों लोक हांक तें कांपै।।

भूत पिसाच निकट नहिं आवै।

महाबीर जब नाम सुनावै।।

नासै रोग हरै सब पीरा।

जपत निरंतर हनुमत बीरा।।

संकट तें हनुमान छुड़ावै।

मन क्रम बचन ध्यान जो लावै।।

सब पर राम तपस्वी राजा।

तिन के काज सकल तुम साजा।

और मनोरथ जो कोई लावै।

सोइ अमित जीवन फल पावै।।

चारों जुग परताप तुम्हारा।

है परसिद्ध जगत उजियारा।।

साधु-संत के तुम रखवारे।

असुर निकंदन राम दुलारे।।

अष्ट सिद्धि नौ निधि के दाता।

अस बर दीन जानकी माता।।

राम रसायन तुम्हरे पासा।

सदा रहो रघुपति के दासा।।

तुम्हरे भजन राम को पावै।

जनम-जनम के दुख बिसरावै।।

अन्तकाल रघुबर पुर जाई।

जहां जन्म हरि-भक्त कहाई।।

और देवता चित्त न धरई।

हनुमत सेइ सर्ब सुख करई।।

संकट कटै मिटै सब पीरा।

जो सुमिरै हनुमत बलबीरा।।

जै जै जै हनुमान गोसाईं।

कृपा करहु गुरुदेव की नाईं।।

जो सत बार पाठ कर कोई।

छूटहि बंदि महा सुख होई।।

जो यह पढ़ै हनुमान चालीसा।

होय सिद्धि साखी गौरीसा।।

तुलसीदास सदा हरि चेरा।

कीजै नाथ हृदय मंह डेरा।। 

दोहा :

पवन तनय संकट हरन, मंगल मूरति रूप।

राम लखन सीता सहित, हृदय बसहु सुर भूप।।

Lines in English: 

Doha

Shri Guru Charan Saroj raj Nija manu Mukura sudhari

Baranau Raghuvar Bimal Jasu Jo Dayaku Phala Chari

Budheeheen Tanu Jannike Sumiro Pavan Kumara

Bal Buddhi Vidya Dehoo Mohee Harahu Kalesh Vikaar 

Chaupaii

Jai Hanuman gyan gun sagar

Jai Kapis tihun lok ujagar

Ram doot atulit bal dhama

Anjani putra Pavan sut nama

Mahabir vikram Bajrangi

Kumati nivar sumati Ke sangi

Kanchan varan viraj subesa

Kanan Kundal Kunchit Kesha

Hath Vajra Aur Dhwaja Viraje

Kaandhe moonj janeu saaje

Sankar suvan kesri Nandan

Tej prataap maha jag vandan

Vidyavaan guni ati chatur

Ram kaj karibe ko aatur

Prabhu charitra sunibe ko rasiya

Ram Lakhan Sita man Basiya 

Sukshma roop dhari Siyahi dikhava

Vikat roop dhari lank jalava

Bhim roop dhari asur sanhare

Ramachandra ke kaj sanvare

Laye Sanjivan Lakhan Jiyaye

Shri Raghuvir Harashi ur laye

Raghupati Kinhi bahut badai

Tum mama priya Bharat-hi-sam bhai

Sahas badan tumharo yash gaave

As kahi Shripati kanth lagaave

Sankadhik Brahmaadi Muneesa

Narad Sarad sahit Aheesa

Yam Kuber Dikpaal Jahan te

Kavi kovid kahi sake kahan te

Tum upkar Sugreevahin keenha

Ram milaye rajpad deenha

Tumhro mantra Vibheeshan maana

Lankeshwar Bhaye Sab jag jana

Yug sahasra yojan par Bhanu

Leelyo tahi madhur phal janu

Prabhu mudrika meli mukh mahee

Jaladhi langhi gaye achraj nahee

Durgam kaj jagat ke jete

Sugam anugraha tumhre tete

Ram duwaare tum rakhvare

Hot na agya binu paisare

Sab sukh lahai tumhari sarna

Tum rakshak kahu ko darna

Aapan tej samharo aapai

Teenon lok hank te kanpai

Bhoot pisaach Nikat nahin aavai

Mahavir jab naam sunavai

Nase rog harae sab peera

Japat nirantar Hanumat beera

Sankat se Hanuman chhudavai

Man Kram Vachan dhyan jo lavai

Sab par Ram tapasvee raja

Tin ke kaj sakal Tum saja

Aur manorath jo koi lavai

Soi amit jeevan phal pavai

Charon jug partap tumhara

Hai parsiddh jagat ujiyara

Sadhu Sant ke tum Rakhware

Asur nikandan Ram dulare

Ashta siddhi nav nidhi ke data

As var deen Janki mata

Ram rasayan tumhare pasa

Sada raho Raghupati ke dasa

Tumhare bhajan Ram ko pavai

Janam janam ke dukh bisraavai

Antkaal Raghuvar pur jayee

Jahan janam Hari Bhakt Kahayee

Aur Devta Chitt na dharahin

Hanumat sei sarv sukh karahin

Sankat kate mite sab peera

Jo sumirai Hanumat Balbeera

Jai Jai Jai Hanuman Gosain

Kripa Karahun Gurudev ki nayin

Jo shat bar path kare koi

Chhutahin bandi maha sukh hoi

Jo yeh padhe Hanuman Chalisa

Hoye siddhi saakhi Gaureesa

Tulsidas sada hari chera

Keejai Nath Hriday mahn dera 

Doha

Pavan Tanay Sankat Harana Mangala Murati Roop

Ram Lakhan Sita Sahita Hriday Basahu Soor Bhoop

 

 



Popular posts from this blog

Baliye re - Jersey

 Song Details:- Singer               : Stebin Ben, Sachet Tandon, Parampara Thakur Music               : Sachet-Parampara Lyrics                 : Shellee, Mellow D Label                 : Zee Music Company Lyrics in Hindi:- अब जब तब रंग बरसे है संन संन संन बरसे रे मुख नाग सिग भीगे भीगे संन सन्न संन भीगे रे है बाला की है बाला की क्या यह तेरे मेरे गहने रे न छलकी न छलकी मेरे आगे अब चलनी रे ठग इस जग से खैंच तुझे मैं ले जाऊं दूर कहीं बलिये रे बिन तेरे जान मेरी कलिये रे बल्लिये रे बिन तेरे जान मेरी कलिये रे हम तुम अगर गायब हो जाए इस घर से फिर जाके जी ले और कहीं केहड़े रब्ब से यो लव करूँ कुड़ी तुझे सरेआम डेडली ऐडा तेरी बदनाम बदनाम खुल खुल जाए जैसे पर्दा पर्दा देखे कोई देखे चाहे फर्क नहीं पड़ता हो हो कोई तेरी ओर नहीं देखे न देखे और अगर देखे तोह बस पूछे पहले मुझसे जग में जग जब तक तू है बस एह रूह्दारी है अपने संग सब हैं तेरे एह साझेदारी है है

Likhe Jo Khat Tujhe - Mohmmad Rafi

 Song Details:- Singer               : Kishor Kumar Music               : Shankar Jaikishan Music               : Neeraj Lyrics in Hindi:- लिखे जो ख़त तुझे ,  वो तेरी याद में हज़ारों रंग के ,  नज़ारे बन गए सवेरा जब हुआ ,  तो फूल बन गए जो रात आई तो ,  सितारे बन गए कोई नगमा कहीं गूँजा ,  कहा दिल ने ये तू आई कहीं चटकी कली कोई ,  मैं ये समझा तू शरमाई कोई खुश्बू कहीं बिख़री ,  लगा ये ज़ुल्फ़ लहराई लिखे जो खत तुझे ... फ़िज़ा रंगीं अदा रंगीं ,  ये इठलाना , ये शरमाना ये अंगड़ाई , ये तन्हाई ,  ये तरसा कर चले जाना बना देगा नहीं किसको ,  जवां जादू ये दीवाना लिखे जो खत तुझे ... जहाँ तू है , वहाँ मैं हूँ ,  मेरे दिल की तू धड़कन है मुसाफ़िर मैं , तू मंज़िल है ,  मैं प्यासा हूँ , तू सावन है मेरी दुनिया , ये नज़रें हैं ,  मेरी जन्नत ये दामन में लिखे जो खत तुझे ...   Lyrics in English:- Likhe jo khat tujhe Woh teri yaad mein Hazaaron rang ke Nazaare ban gaye Likhe jo khat tujhe Woh teri yaad

Dance Meri Rani - Guru Randhawa

 Song Details:- Singer               : Guru Randhawa, Zara S Khan Music                : Tanishq Bagchi Lyrics                 : Rashmi Virag Label                  : T Series Lyrics in Hindi:-   तेरी आँखों का इशारा समझे है दिल हमारा कभी खाबो में आके ज़रा मिल तेरे पीछे ये बेचारा फिरता है मारा मारा मेरी साँसों की तू है मंजिल फिर भी कूल है बेबी तू बोहोत ही ब्यूटीफुल है मूवें तेरी तोड़े रूल है तू है डिस्को दीवानी हाय वर्थ इट नशा तेरा कर करके करता हिट रात ये पूरी बेबी स्लो इट अब नींद नहीं आनी नी नी नी डांस मेरी रानी नाच नाच नाच नाच नाच नाच मेरी रानी नाच नाच नाच नाच नाच नाच मेरी रानी नाच नाच नाच नाच नाच नाच मेरी रानी नाच नाच नाच नाच डांस मेरी रानी तेरा मेरा मेरा तेरा प्यार ना होगा जितनी कोशिश कर ले तू इंकार ना होगा खुद के ऊपर करले थोड़ी सी मेहरबानी तेरा होने को ये दिल तैयार ना होगा फिर भी कूल है बेबी तू बोहोत ही ब्यूटीफुल है मूवें तेरी तोड़े रूल